Balett dressz

Balett dressz

Nem vagy elégedett tökéletesen magaddal, de a felnőtt balett oktatásról se mondanál le? Nem is kell, elég, hogy olyan balett dresszt vásárolsz magadnak, amely kiemeli, amit ki kell és jótékonyan fedi, ami kevésbé tökéletes.

Mióta Misty Copeland üstökösként tört be a balett világába, a kerekebb formával rendelkezők is elhihetik, hogy fantasztikusan nézhetnek ki balett dresszben és harisnyában.

Mivel mindegyik gyártó másképp méretez, máshova teszi a kivágásokat és eltérő anyagokat használ, érdemes többfélét felpróbálni, hiszen ami az egyik brandnél pocsék, a másiknál csinos lesz rajtad.

Sokan választják a táncosok körében is népszerű spagetti pántos balett dressz fazont, ami nagyon előnyös, kivéve, ha nagyok a melleid. Akkor jobb, ha vastagabb pántos fazont választasz, ami mellben jobban tart.

A rövid végtagokra is létezik megoldás. Ha a természet nem áldott meg hosszú karokkal, akkor az ujjatlan vagy vékony pántos modell az ideális mélyebb nyakvonallal kiegészítve.

Kerülnöd kell viszont a vastag pántot vagy a ¾ ujjas fazont, ami csak még jobban eltüntetné a karokat.

Ha pedig a lábad rövid, felejtsd el a sortot, hiszen összenyomna, viszont szigorúan válassz magasabb csípőkivágást, ami jótékonyan hosszabbítja a lábat a felnőtt balett oktatáson.

A klasszikus – nem túl magas, nem túl alacsony – kivágás a rövid felsőtestnek kedvez, a mellben díszített modell pedig a hosszú felsőtest arányait javítja.

 

 

<<< vissza felnőtt balett oktatás főoldal

.