Felnőtt balett Budapest központi helyén, a Westend mellett

Balettiskola

Balettiskola felnőtteknek, oktatás 20-70 éves kor között

Ugye te is ábrándoztál már arról, hogy milyen lehet Giselle romantikus tütüjében forogni? Vagy hófehér dresszben hattyúként végiglejteni a színpadon?

 

 

Minden kislány álmodozott már arról, hogy balett táncos lesz. Sokan el is kezdik a tanulást kisgyerek-korban egy balettiskolában, akár óvodában, aztán valamiért mégis abbahagyják.

 

Aki eddig kihagyta, annak itt a ragyogó alkalom, hogy bepótolja!

Akár a kimaradt lehetőséget, akár a kimaradt éveket.

 

Haladéktalanul megnézem az induló
teljesen kezdő felnőtt balett oktatás>>>

 

Ha gyönyörű tartást, szebb mozgást szeretnél, vagy folytatnád, amit kicsi gyerekként elkezdtél, akkor bátran iratkozz be a balettiskolánkba, amelyik kifejezetten felnőttek oktatására specializálódott.

Klasszikus zene, tánc és fantasztikus közösség – mi lehet ennél fontosabb?

 

Amellett, hogy szebb izmaid lesznek, megismerkedhetsz ennek a művészeti ágnak izgalmas, kulisszák mögötti titkaival is, itt a balettiskolában.

Ha van kedved (semmi sem kötelező!) Lehetőséged nyílik arra, hogy belülről is megismerd a színpad és az előadások működését, varázslatos világát, részese lehetsz a próbáknak is, felkészülve a színpadi vizsgákra.

 

Ha szeretnéd, akár a balettvizsgán is bizonyíthatod tudásod.

Kipróbálhatod magad a színpadon, természetesen fellépő ruhában, és sok örömet szerezhetsz családodnak, barátaidnak, akik méltán lesznek rád büszkék.

Még ma iratkozz be a balettiskolába egy kezdő órára.

 .