Nyári balett kurzus

Nyári balett kurzus,

a WTM Balett

a Balettművészeti Magániskola tanáraival

Ha nyárod se szeretnéd felfüggeszteni a balett tanulmányaidat, de nem akarsz végig melegben izzadni a rúd mellett, akkor neked találták ki a nyári balett kurzust, ami a balett tanfolyamok egyik kedvelt formája.

Intenzív esszenciája mindannak, amit a normál tanórákon elsajátítasz, akár néhány hónapnyi tudást is fel lehet halmozni azáltal, hogy folyamatosan a testedben vannak a mozdulatok.

Ez persze függ a tanároktól, illetve attól, hogy mennyire vagy elkötelezett, de még a leglustábbak is megérzik a hatást. Ne habozz, még ma iratkozz be! Kiváló alkalom ez, ha nyaralás előtt még bele akarsz húzni a gyakorlásba, így később úgy fogsz sütkérezni a napon, hogy te mindent megtettél a fejlődésedért.

 

 

Miért válaszd a nyári balett kurzust?

Nem is lehet kérdés: egyfelől izmaid rendkívül hálásak lesznek azért, hogy melegben sarkallod őket kemény munkára, elkerülve a sérülést, húzódást. Ráadásul mivel folyamatosan melegben vannak, jobban terhelhetők, mélyebb lesz a plié, magasabb az ugrás, szélesebb a spárga. Minden nappal egy újabb fejlődési fokot lehet ugrani, hiszen az izommemória tökéletesen emlékszik a gyakorlatokra.  

Másfelől azzal, hogy mindennap megfeszítve dolgoztatod a tested, sokkal erősebb, rugalmasabb leszel mindenhol. S ne feledkezz meg arról sem, hogy amikor ősszel folytatod a tanulmányaidat, sokkal jobban fogsz teljesíteni a rúdnál, hiszen a nyári balett kurzus során jóval fókuszáltabban dolgozol, mint egyébként.

Lehet, hogy a hajlékonyság terén kicsit többet kell gyakorolni, hogy azt újra megszerezd, de a technikád finomabb lesz, a tartásod feszesebb, a memóriádból pedig könnyebben fognak előjönni a koreográfiák, lépések.

Az oktatásban nagyon kedvelik az intenzív tanfolyamot, és elismerik a kiemelt hatékonyságát. Nem csupán a testnek tesz jót, de a személyiség is fókuszáltabb, magabiztosabb lesz a mindennapos használat által.

Próbáld ki te is a nyári balett kurzust, hogy ősszel új emberként folytasd tanulmányaidat! Meglátod, a nyári sikerek ősszel is kamatozni fognak neked az órákon.

.